Csak lazán, gyere, kapaszkodj belém! – játssz a Tankcsapdával és nyerj!

A Tankcsapda dobosa és gitárosa, Fejes Tomi és Sidi egy különleges ajánlattal rukkoltak elő. A nyáron mind a ketten nyeregbe pattannak és 1-1 rajongót motorral elfuvaroznak egy-egy fesztiválra, elsőként a 19. Open Road Festre. Ajándék heti fesztivál belépő az Open Road Festre, exkluzív Tankcsapda koncertélmény a színpad mellől és egy életre szóló élménymotorozás. Indulhat a játék?

Mit kell tenned, hogy egy ország irigyeljen, mert Sidivel vagy Tomival érkeztél motorral a fesztiválra?

1. Töltsd le a roll.world applikációt az AppStore vagy a Google Playből.

2. Döntsd el, hogy melyik fiúval szeretnél menni Alsóörsre és annak QR kódját olvasd be az applikációval. Lőj egy képet magadról az appal és NYILVÁNOSAN postold ki a Facebookra.

Ha a Tankcsapda dobosát, Fejes Tomit és Ducati járgányát választod, akkor a következő QR kódot olvasd be:

Ha egy eredeti Harley-Davidsonnal és Sidivel utaznál, akkor a lenti QR kódot használd:

3. Ha Facebook hírfolyamodban megjelent a kép és nyilvánosan van megosztva, akkor innentől nincs más dolog, mint izgatottan várni a sorsolást, amelyre június 5-én 18 órakor kerül sor!

További részleteket és a pontos játékszabályzatot ITT találod!

„A civil életben is motorosok vagyunk, motorozunk, így arra gondoltunk, hogy nekiindulunk az ország egyik-másik végébe és egy-egy utast leviszünk magunkkal kétkeréken Alsóörsre, a fesztiválra, a Tankcsapda koncertre.” – nyilatkozta Fejes Tomi

„Mit nem adtam volna érte, ha gyerekként Kalapács Józsi mögé fölülhettem volna és elvitt volna egy Pokolgép koncertre.” – tette hozzá Sidlovics Gábor, Sidi

Mindegy mivel érkezel, lehet egy Harley-val távozol! Biztos ez? A két szerencsés nyertesnek már az odaúton felejthetetlen élményben lesz része!