Fedde Le Grand a zárónapon - teljes a FEZEN programja

Fedde Le Granddal lett teljes az idei FEZEN program. A világ dj-elitjéhez tartozó holland sztár szombaton táncoltatja a fehérvári közönséget. Fedde Le Granddal egyidőben mintegy 50 név került fel a FEZEN honlapjára, így a július 24-27. között rendezett fesztiválon idén is több mint 120 fellépővel találkozhatunk.

2006-ban az azóta gigaslágerré növő "Put Your Hands Up For Detriot"-tal robbant be Fedde Le Grand az elektronikus zenei színtérre, és azóta a világ harminc legjobb dj-je között tartják számon. A nagy elektronikus zenei fesztiválok kihagyhatatlan fellépője, aki július 27-én Székesfehérváron, a FEZEN zárónapján táncoltatja a közönséget.

Fedde Le Granddal egyidőben a fesztivál másik nagyszínpadán éppen a kaliforniai Ignite punkrockja tartja mozgásban a rockosabb zenék híveit, és további öt helyszín kínálatából is választhatnak a fezenezők. Az a vezérelv idén is megmaradt, hogy a nagyszínpadok egyidőben ne azonos műfajokat játszanak, a kisebb helyszínek pedig még tovább színesítik a zenei palettát.

A 2019-es FEZEN-en fellép a Dream Theater, a legjobb Modern Talking dalokkal érkezik Thomas Anders, újra együtt szerepel Hobo és Bill. Itt lesz Ákos, Majka, az Arch Enemy, a Halott Pénz, Dub Fx és még több mint 100 fellépő.