Lovak, lóerők, akrobatika – idén is lélegzetelállító attrakciók várnak

Idén sem lesznek unalmas üresjáratok, hiszen nemcsak a zenei fellépők tüzelik fel a hangulatot, hanem azok a tehetségek is, akik a fizika törvényeit meghazudtolva, sokszor a gravitációnak ellentmondva szórakoztatnak majd minket lóháton, motorra vagy biciklire pattanva, vagy éppen egy nagy-teljesítményű fűrésszel zsonglőrködve.

Rodeó hangulat a Balaton partján
A fesztivál történetében először nemcsak vasparipák vágtáznak majd a területen, hiszen a Rodeo Team izgalmas lovas trükkökkel készül. Az akrobatikus, gyakran nyaktörő mutatványok igazi rodeó hangulatot idéznek a tópartra, amelyek során ló és lovas tökéletes összhangban mozogva mond ellent a fizika törvényeinek. Készüljetek, izgalmas lesz!

Fából vasparipás – A STIHL megint nagyot húz
Gáborecz István, mint azt sokan tudjátok, tavaly egy életnagyságú motort faragott ki, amely később Alsóörsön, köztéri szoborként kihelyezésre került. A művész most emeli a tétet és idén a fa motorhoz egy motoros párt is életre kelt fából a szemünk előtt. Ezen kívül a STIHL programhelyszínén két saját Timbersports versenyzője tart majd rövid bemutatókat, lesz motor kontra láncfűrész hangerőverseny egy Hot Saw főszereplésével és természetesen a motormosás sem marad el.

Viszlát gravitáció!
A Gravity Academy csapata már többször bizonyította, hogy motor nélkül is méltó résztvevője a fesztiválnak. A srácok négy különböző sportágat ötvözve mutatnak be extrém szaltókat, lélegzetelállító ugrásokat és pörgéseket egy- és kétkeréken, vagy éppen kerekek nélkül. A számos hazai és nemzetköz díjat elnyerő társaság ezúttal is a gravitációnak fittyet hányva szórakoztat majd.

Nyaktörő mutatványok Erdős Csaba főszereplésével
Természetesen az idei Open Road Fest programja nem lenne teljes hazánk legismertebb motoros kaszkadőrének mutatványai nélkül. A félelmet nem ismerő Erdős Csaba ezúttal is kezes báránnyá szelídíti a vasszörnyeteget és újabb lehetetlennek tűnő mutatványokkal kápráztatja el a közönséget. Szombaton Angyal Zoltán veszi át a stafétát, aki mennyei magasságokba emeli majd a tétet, mutatványaival vérfagyasztó pillanatokat okozva.

Gépszörnyek a levegőben is
Nemcsak földön és a talaj közelében száll majd az adrenalin. Veres Zoltán Európa bajnok, többszörös világbajnoki helyezett és Guinness rekorder pilóta ugyanis ezúttal is meghódítja a fesztivál légterét. A specialitásnak számító orsózás ezúttal sem marad majd el, de biztos, hogy számos egyéb meghökkentő mutatvány várja még a nagyérdeműt. Ugye, te sem maradsz le róla?

Részletes programot ITT, egyéb izgalmas infókat a FB oldalon, a jegyedet pedig (ha még nem lenne meg) erre találod! Találkozzunk június 6-án, Alsóörsön!